La nostra família porta ja dos generacions a la professió de fotògrafs, sent aquesta la tercera generació, 78 anys des de que va començar el meu avi.

El meu pare em conta com el meu avi era ajudant de fotògraf a Barcelona, en els seus inicis ajudava en una galeria, s'anomenava així doncs la llum entrava per grans finestrals i es controlava mitjançant cortines més o menys opaques.

Quan el meu avi va venir a Lleida a fer l'ofici es va fer un estudi en el Carrer Magdalena, mes endavant va anar al Carrer Major en un pis, a casa revelava les fotografies en una habitació fosca, laboratori, i les presentava emmarcats per tal de fer una venta redona, el meu pare va començar allí a aprendre l'ofici però no va ser fins l'any 1973 que va emprendre ell mateix el paper de Fotògraf.

Es va muntar una botiga de fotografia al Carrer Alcalde Costa, on seguim en l'actualitat, on a part tenia un gran estudi, recordo que quan es tancava a l'habitació fosca em preguntava "no te por? jo em donaria cops i em perdria", va ser el meu germà però que va continuar la saga familiar anant a estudiar a la universitat.

Actualment soc jo, Eva Gomez , la que continua la saga de fotògraf, actualitzant la web i entrant a les xarxes socials on intento arribar als nostres clients i amics per a donar-lis el servei mes proper i amb mes qualitat possible.